JEAN-PHILIPPE KSIAZEK / AFP
Nemzetközi foci sport

Olimpiai bajnokot szemelt ki a Juventus

Sajtóértesülések szerint brazil középpályással erősítene a Juventus, amely a Lyon 24 éves olimpiai bajnokát, Bruno Guimaraest szemelte ki.

Kapcsolódó

Guimaraes 2020 januárjában csatlakozott a franciákhoz, amely 20 millió eurót fizetett érte az Atletico Paranaense csapatának.

A Lyon vezetése ugyanakkor nem hajlandó 45 millió euró alatt szóba állni senkivel, noha a hírek szerint a Juventus mellett az Arsenal, az Everton és a Newcastle United is érdeklődik a játékosért.

Guimaraes a szezonban 18 bajnokin és öt Európa Liga-mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett, de kiosztott hat gólpasszt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!