Nemzetközi foci sport

Beégett a totyogós tizenegyessel a játékos az Afrika Kupán

Szudán gól nélküli döntetlent játszott Bissau-Guinea csapatával a Kamerunban zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájának keddi játéknapján. De örülhet ennek az egy pontnak, Bissau-Guinea ugyanis a 82. percben megnyerhette volna a mérkőzést, de Pelé totyogós tizenegyesét védte a kapus, majd a kipattanónál a léc segítette ki a szudáni válogatottat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!