CHARLY TRIBALLEAU / AFP
Nemzetközi foci sport

Parádézó 22 éves kapus kellett az Afrika Kupa eddigi legnagyobb meglepetéséhez

Algéria hatalmas meglepetésre kínos döntetlennel kezdte meg az Afrikai Nemzetek Kupáját.

A világranglistán 108. helyen álló Sierra Leone 0-0-val kihúzta az egész meccset, pedig a címvédőnél Rijad Mahrez, Islam Slimani és több európai tapasztalattal rendelkező játékos is kezdő volt. Ennek ellenére nem sikerült bevenni a meccs emberének választott Mohamed Nbalie Kamara kapuját, aki nyolc védéssel járult hozzá a sikerhez.

Az E csoportban Egyenlítői Guinea és Elefántcsontpart szerepel még, így aztán Algériának ezek ellen kell kiharcolnia a továbbjutást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!