Nemzetközi foci sport

Az Afrika Kupa legmegindítóbb pillanata: sírva vette át a meccs legjobbjának járó díjat a kapus

Nagy meglepetésre a címvédő Algéria csak döntetlennel kezdte a Kamerunban zajló Afrika Kupát, miután 0-0-át játszott Sierra Leonéval. A meccs embere nem meglepő módon a Sierra Leone-i kapus, Mohamed Kamara volt, aki hét védést is bemutatott.

Amikor a 22 éves kapus a lefújás után megkapta a különdíjat, annyira elérzékenyült, hogy elsírta magát.

Sierra Leone mindössze harmadik alkalommal vesz részt az Afrika Kupán. A korábbi két alkalommal nem jutott tovább a csoportjából.

Kapcsolódó
Szalah-ék vereséggel kezdtek, bombagóllal kapott ki Egyiptom
Egyelőre az 1-0 a slágereredmény az Afrika Kupán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!