ANP Sport via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Belehalt az autóbalesetébe a korábbi török válogatott focista

Autóbalesetben szörnyet halt Ahmet Calik, nyolcszoros török válogatott labdarúgó.

A 27 éves hátvéd kedd reggel ült autóba egyedül, de soha nem érkezett meg oda, ahová tartott. Egy kanyarban elveszítette uralmát a jármű felett, kisodródott az útról és ripityára tört a kocsija. Calik nem élte túl a balesetet, a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta.

Ahmet Calik a Genclerbirligi utánpótlásából küzdötte föl magát a felnőttekhet, majd 2017-ben a Galatasaray szerződtette 2 és fél millió euróért. A szerződése lejárta után ingyen igazolt a Konyasporba, ahol a jelenlegi szezonban alapember volt. A török válogatottban nyolc meccs volt, utoljára 2017-ben játszott a nemzeti csapatban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!