Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Annyira szidta a játékvezetőt a Juve edzője, hogy eltiltották

Ki kell hagynia az AS Roma elleni vasárnapi bajnokit Massimiliano Allegrinek, a Juventus vezetőedzőjének. Allegri a Napoli elleni 1-1 végén a hírek szerint válogatott szidalmakat ordibált a játékvezetőnek, Simone Sozzának, a többi közt egy elmaradt tizenegyest kért rajta számon, valamint azt, hogy a Juve szöglete előtt fújta le a meccset.

Az eltiltása egy mérkőzésre szól, a Roma ellen Marco Landucci helyettesíti majd.

Kapcsolódó
Mourinho szavára leállt a rómaiak Ibrát gyalázó kórusa
A Milan svéd klasszisát rasszista énekekkel zaklatták.

Különösen fontos lesz a vasárnapi bajnoki mindkét csapat számára. A Juventus az ötödik helyen áll 35 ponttal (öt ponttal van elmaradva a dobogótól), míg José Mourinho csapata a hetedik, de egy győzelemmel utolérné a Juvét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!