Miguel MEDINA / AFP
Nemzetközi foci sport

Mourinho szavára leállt a rómaiak Ibrát gyalázó kórusa

Olasz lapértesülések szerint José Mourinho, az AS Roma portugál edzője lépett közbe, és rászólt saját csapata szurkolóira, hogy hagyják abba a Zlatan Ibrahimovicnak szánt rasszista énekeket.

Kapcsolódó
Rangadót nyerve tért vissza a téli szünetről a Milan
A milánóiak 3-1-re verték a Romát és tapadnak a városi rivális Interre.

A svéd támadó a 77. percben lépett pályára az AC Milan csapatában, percekkel azelőtt, hogy Rafael Leao megszerezte a milánóiak harmadik gólját.

A Fottball Italia azt írta, amint Mourinho meghallotta a rasszista megjegyzéseket, azonnal közbelépett.

A szakember 2008–2009-ben dolgozott együtt Ibrahimoviccsal, még az Internél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!