Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

Megint Dzsudzsák lehetséges távozásáról írnak

A civishir.hu ismét arról a pletykáról ír, miszerint

az NB I-ben szereplő Debrecen csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak Dunaszerdahelyről van ajánlata. A lap szerint a játékos sorsa hamar el is dőlhet.

A civishir.hu megjegyzi, hogy a debreceni vezetők a maradásról győzködik a 108-szoros válogatott játékost, akinek a nyárig szól a szerződése a klubnál. A 35 éves játékos a szezonban hat gólt szerzett az NB I-ben, volt emellett hét gólpassza is.

Kapcsolódó
Sztanyiszlav Csercseszov: Demokratikus diktátor vagyok
A Fradi edzője a kemény munkában hisz, de bosszantja, amiért angolul kell tanulnia.

Dzsudzsák DAC-ba szerződése nem először téma a sajtóban. Korábban az egyik szlovák lap megkereste Vörösbaranyi Józsefet, a játékos menedzserét, aki akkor annyit válaszolt:

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!