Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Fradival bajnoki címet nyerő középpályás is az MTK-ba igazolt

Az MTK labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződést kötött Sztefan Szpirovszkival.

A 31 éves középpályás nem ismeretlen a magyar bajnokságot követők számára, az észak-macedón focista 2017 és 2019 között a Ferencvárost erősítette, amellyel bajnoki címet is nyert. Ezután az izraeli Hapoel Tel-Avivban szerepelt, majd a ciprusi AEK Larnacában játszott, azonban nyáron szabadon igazolhatóvá vált. Szeptemberben az ukrán FK Mariupolba szerződött, de januárban újra csapat nélkül maradt, így ingyen szerződött az MTK-ba.

Szpirovszki már az ötödik téli igazolása az MTK-nak Futács Márkó, Andrej Kadlec, Branislav Sluka és Szakály Dénes után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!