Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Csatár a kiesés elől menekülő MTK első téli igazolása

A háromszoros válogatott Futács Márkó az MTK Budapest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Az NB I utolsó előtti helyén telelő fővárosi klub csütörtöki közleményében számolt be a szlovén bajnokság harmadik helyén álló Olimpija Ljubljanától érkező támadó szerződtetéséről.

Futács korábban a DVTK-ban, a MOL Fehérvárban és a ZTE-ben is szerepelt, 95 Magyarországon lejátszott tétmérkőzésén 33 gólig és 12 gólpasszig jutott.

Kapcsolódó
A portás, akinek korábban ezrek skandálták a nevét
Szeibert György élete a zuglói földestől, a fővárosi nagy csapatokon át a pesti éjszakán keresztül a recepcióspultig, avagy a magyar futball mélyrepülésének húsz éve.

A közlemény emlékeztet: a 196 centiméter magas csatár a 2016/17-es idényben horvát gólkirály lett a Hajduk Split színeiben, de légiósként megfordult többek között az angol Leicester, a Portsmouth, valamint a német Werder Bremen és Ingolstadt csapatainál is.

Az MTK honlapja arról nem ír, Futács mennyi időre kötelezte el magát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!