James Williamson - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Néhány óra alatt bejelentették egy focista szerződtetését és elküldését is

A norvég élvonalbeli FK Jerv különleges vasárnapot produkált: bejelentették Sonni Nattestad szerződtetését, de pár óra múlva közzétették, hogy mégsem igazolják le a középhátvédet.

A 27 éves feröeri focista szabadon igazolható, miután január elsején lejárt a szerződése a Dundalk FC-vel. A norvég klub azonban néhány órával Nattestad szerződtetésének bejelentése után közölte, mégsem írják alá a papírokat.

Az FK Jerv úgy döntött, visszavonja a bejelentett szerződést. A futballista egy olyan ügyben vett részt, amelyről a klub nem tudott és nem tudja támogatni benne a játékost. Mindenkitől elnézést kérünk, ezúttal nem volt elég alapos az igazolás előtti háttérvizsgálatunk

– közölte az egyesület.

A Nettavisen.no beszámolója szerint a feröeri sportolónak Babacar Sarr ügyéhez van köze. A labdarúgót azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy nőt, a tárgyalások során azonban nem jelent meg Nattestad tanúként, Sarr pedig elszökött Norvégiából. Amikor az FK Jerv vezetői megtudták, hogy Nattestad is az ügy része, elálltak az igazolástól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!