Nemzetközi foci

Bolondok napja: Cristiano Ronaldo felrobbanthatja a téli átigazolási piacot

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

Elképesztő hírrel rukkolt elő a Mundo Deportivo, amely azt állítja, Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a Manchester Unitedben, ezért bejelentkezett az FC Barcelonához.

Kapcsolódó
Beköszönt a koronavírus a Barcelonához is
Két védő, Dani Alves, illetve Clement Lenglet fertőződött meg.

A lap tudni véli, hogy Ronaldo nem boldog a második manchesteri időszakában, mivel a Unitednek nincs jó szezonja, és Ralf Rangnick
módszerei sem győzték meg teljesen. Ezért a portugál világklasszis felajánlotta magát a Barcának, pontosabban megkereste korábbi manchesteri csapattársát, Gerard Piquét, hogy járjon közbe az érdekében Xavinál, a katalánok edzőjénél.

Állítólag ügynöke, Jorge Mendes már tárgyalást is kezdeményezett Joan Laportával, a Barca elnökével, aki ki szeretné javítani 18 évvel ezelőtti hibáját. 2003-ban a Barcelona tesztelte Ronaldót, de a végén nem ajánlott neki szerződést.

Kapcsolódó
Már második klubját vette meg a Real Madrid klasszisa
Egy kis brazil klub után egy portugál másodosztályú csapatba fektetett be Marcelo.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Piqué megkereste Lionel Messit is, hogy megtudja, az argentin hajlandó lenne-e kiadni a Gavà településen lévő házát Cristiano Ronaldónak.

Ha vigyáz az Aranylabdáimra, és nem vesz el egyet sem, akkor nincs gond a ház bérlésével

– válaszolta állítólag Messi.

Frissítünk!

Persze azt se feledjük, Spanyolországban december 28-a az El Día de los Inocentes (Az ártatlanok napja) tulajdonképpen az április 1-i bolondok napjának a helyi verziója.

Olvasói sztorik