Sergei KonkovTASS via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Milyen lenne Messi, Ronaldo és Lewandowski egy csapatban?

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállította a 2021-es világválogatottat.

Az idén hétszeres Aranylabda-tulajdonossá előlépett Lionel Messi, mellet az ötször Aranylabdás Cristiano Ronaldo és a lengyel világsztár, Robert Lewandowski is befért a csapatba.

Egy ilyen együttes a valóságban vért izzadna védekezéskor, de játékként belegondolni is félelmetes, mire menne a pályán egy ilyen támadósor.

Az álomtizenegybe az idén Európa-bajnokságot nyert olasz nemzeti együttesből hárman kerültek be, a kapus Gianluigi Donnarumma, a hátvéd Leonardo Bonucci és a középpályás Jorginho. Íme az összeállítás:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!