DANIEL LEAL / AFP
Nemzetközi foci sport

Újabb meccs marad el a legendás angol fordulóból

Egyre foghíjasabb lesz a program a Boxing Dayen, a Premier League szokásos december 26-i játéknapján. Az már korábban eldőlt, hogy halasztják a Liverpool-Leeds és a Wolves-Watford meccseket a koronavírus-járvány miatt, pénteken pedig kiderült, hogy

a Burnley-Everton találkozót is későbbi időpontra tolták.

A liverpooli klub fordult a szövetséghez a halasztás kérésével, mivel többen is koronavírusosak és sérültek a keretből. Eleinte nem fogadták el a kérést, Rafa Benítez emiatt értetlenkedett is egy sort, de péntekre végül megszületett a döntés.

Kapcsolódó
Saját kapusa fogta le a bíróra támadó klubelnököt
A játékvezetőt rendőrök védték, 20 percig nem hagyhatta el a pályát.

A legutóbbi hétvégén tízből csak négy bajnokit tudtak lejátszani az angol első osztályban. Ennek ellenére a klubok a folytatás mellett döntöttek. A javaslat alapján a csapatoknak ki kell állniuk a mérkőzésükre, amennyiben rendelkezésre áll 13 mezőnyjátékos és egy kapus.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!