Naomi Baker/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Két focimeccset elhalasztottak Angliában, több is így járhat

A Premier League vezetősége úgy döntött, hogy elhalasztja a Liverpool–Leeds United és a Wolverhampton–Watford mérkőzéseket.

Angliában nagy gondot okozott a koronavírus-járvány újabb variánsa, futballisták és szakemberek is sorban fertőződnek meg, a legutóbbi fordulóban pedig tíz meccsből csak négyet tudtak megrendezni. A liga vezetői ezért leültek megbeszélni a helyzetet a klubok edzőivel és csapatkapitányaival, amely során a két december 26-ra tervezett meccset elhalasztották.

A megbeszélés további fejleménye lehet, hogy további találkozókat halasztanak el a Premier League decemberi programjából, ám hivatalos bejelentés eddig nem történt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!