Catherine Ivill/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A krízis miatt ifijátékosokkal tölti fel a keretét a Chelsea

Ifikkel töltötte fel a csapatát Thomas Tuchel a Brentford elleni Ligakupa-mérkőzés előtt.

Kapcsolódó
Elmaradhat a legendás karácsonyi focimaraton Angliában a koronavírus miatt
Összeülnek a Premier League csapatai egyeztetni.

A Chelsea-nél komoly krízishelyzet alakult ki, ugyanis hét futballista sem áll rendelkezésre koronavírusos fertőzés miatt, rajtuk kívül pedig további négy játékos sérüléssel bajlódik. A londoni csapatnak ezért nincs más választása, az U23-as csapatból és az alacsonyabb korosztályokból hívott föl labdarúgókat Tuchel.

Az elmúlt két napban velünk edzettek, erre szükségünk volt. Számunkra a játékosok biztonsága az első, ezért döntöttünk a fiatalok mellett. Még nem döntöttük el, milyen felállásban lépünk pályára, de mivel az Aston Villa elleni bajnokira is készülünk, nem akarjuk senki egészségét sem kockáztatni

– mondta a Chelsea vezetőedzője a Sky Sportsnak.

Angliában sorban fertőződtek meg újabb és újabb focisták, a legutóbbi fordulóban tíz mérkőzésből csak négyet tudtak megrendezni és a decemberi mérkőzések halasztása is szóba került. A Chelsea szerda este játszik a Brentford ellen a Ligakupában, míg az Aston Villa ellen vasárnap kell kiállnia Tuchel együttesének.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!