Nemzetközi foci

Két fordítás, piros lap, vitatható ítéletek – napokig beszédtéma lesz a Tottenham-Liverpool rangadó

Julian Finney/Getty Images
Julian Finney/Getty Images

A Tottenham Hotspur rendkívül fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a Liverpool ellen.

Kapcsolódó
A Manchester City négyet lőtt a kiesőjelöltnek, a Chelsea újabb pontokat bukott
Elképesztő lendületbe jött az angol bajnoki címvédő.

Rögtön a 12. percben egy pazar kiugratással Harry Kane vezetést szerzett a Spursnek, de még a félidő vége előtt Diogo Jota egy fejessel egyenlített. Térfélcsere után kezdődtek a furcsa játékvezetői ítéletek, a Liverpool 69. percben szerzett vezető gólja előtt Mohamed Szalah kezét érte a labda és Sadio Mané is hasba rúgtó Hugo Llorist.

Ennek ellenére Paul Tierney játékvzető továbbot intett, az első gólnál hibázó Andrew Robertson pedig gólpassza mellé egy gólt is szerzett.

Olyan sokáig nem örülhetett a skót védő, mert négy perccel később Alisson Becker hiába jött ki a kapujából, Szon Hung Min eltolta mellette a labdát, majd az üres kapuba passzolt.

Újabb 3 perccel később pedig már mehetett is zuhanyozni Robertson, mert eldurrant az agya és kirúgta hátulról Emerson Royal lábát. Némi videobírózás után Tierney törölte az elsőre kiosztott sárga lapot és adott helyette egy pirosat.

Ezután is nehezen csillapodtak a kedélyek, de az eredmény nem változott, így a Liverpool 3 pontra leszakadt a Manchester Citytől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik