Richard Sellers/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A két szurkolótábor együtt szidta a meccs időpontját kijelölő tévéseket

Ritkán látható egyetértést hozott az angol másodosztályú Middlesbrough-Bournemouth bajnoki szombat délután.

A mérkőzés közvetítési okok miatt viszont a nem túl nézőbarát 12:30-kor kezdődött, amit eléggé nehezményeztek a vendégek. A két város között ugyanis 512 kilométer van, a dél-angliai drukkereknek egészen az ország északi részéte kellett utaznia. A Middlesbrough fanatikusai pedig átérezték a helyzetet, mert hatalmas betűkkel kiírták „636 mérföld, 12:30-as kezdés, ennél minden szurkoló többet érdemel“. A kiírt 636 mérföld egyébként az oda-vissza utazással jön ki.

Ezért történhetett meg az, hogy meccs nagy részében a két szurkolótábor egymást tapsolta és azzal volt elfoglalva, hogy a közvetítő Sky Sports csatornát szidja. A mérkőzést egyébként a Boro nyerte 1-0-ra, de a Bournemouth így is második a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!