Nemzetközi foci

Válogatott csatárral erősít a Barcelona

SCOTT HEPPELL / POOL / AFP
SCOTT HEPPELL / POOL / AFP

A katalán Sport.es információja szerint a téli átigazolási időszakban a Barcelona első számú célpontja a Manchester City válogatott csatára, Ferran Torres lesz.

Kapcsolódó
Lecsapott a koronavírus a Real Madridra, egy PL-edző a teljes fordulót halasztaná
Egyre több futballista fertőződik meg az európai topbajnokságokban.

A 21 éves, 22-szeres spanyol válogatott labdarúgó 2020 nyarán szerződött Valenciából a Manchester Citybe, ahol az előző szezonban 24 bajnokin hétszer volt eredményes, a 2021-22-es idényben azonban eddig mindössze négy meccsen kapott lehetőséget, igaz, így is betalált kétszer.

A Sport szerint a Barca edzője, Xavi olyan játékost szeretne, akit azonnal és sikerrel vethet be, és aki pontosan illeszkedne a szívproblémák miatt visszavonult Sergio Agüero által hagyott résbe.

Kapcsolódó
Sírva jelentette be Agüero, hogy véget ért a karrierje
33 évesen, szívproblémák miatt fejezi be profi karrierjét az argentin csatár.

A hírek szerint a két klub közel áll a megállapodáshoz, már csak azt kell pontosítani, hogy a Barca mi módon tudja kifizetni az angolok által kért 50 millió eurót.

Ugyanakkor a katalánoknak is lesz dolguk, hiszen a nagy kihívás még mindig kihívás az, hogy csökkentsék a bértömeget: ezért várhatóan Philippe Coutinhónak távoznia kell és Ousmane Dembélének is új szerződésre lesz szüksége.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik