Nemzetközi foci sport

A Manchester Citytől érkezhet Xavi első igazolása

A Manchester City támadóját, Ferran Torrest szemelt ki magának az FC Barcelona.

A katalán Mundo Deportivo cikke szerint a spanyol futballista elvágyódik angol csapatából és azt kérte Pep Guardiola vezetőedzőtől, hogy engedje el. Mivel egyetlen távozni akaró játékost sem állít meg a City, így Torres kérelmét is jóváhagyta a vezetés, az egyetlen kérdés csak az átigazolási díj.

Itt jön képbe a Barca, amely nagyon szeretné a 21 éves játékost megszerezni és bár elő tudja teremteni az angolok álatl kért 50-55 millió euró körüli összeget, ez már nem fér bele a Pénzügyi Fair Play szabály miatt nem fizethet eleget. Torres és az FC Barcelona egyébként megegyeztek már, az eddiginél jóval alacsonyabb fizetést kapna a támadó, de ötéves szerződést írna alá. Jelenlegi megállapodása 2025-ig köti a Manchester Cityhez.

Ferran Torres egyébként sérüléssel bajlódik, október óta nem is játszott mérkőzést. Az őszi szezonban mindössze hét találkozón lépett pályára, ezeken három gólt szerzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!