Marc Atkins/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Nem vagyok egy Harry Kane, de azért rúgtam pár király gólt”

Emlékezetes gól után adott megkapó interjút a Tottenham Hotspur brazil támadója, Lucas Moura.

Kapcsolódó
Brutálisan lecsapott a koronavírus a Tottenhamre
Óriási bajban az angol csapat, nyolc játékos és öt stábtag is elkapta a betegséget.

A 29 éves támadó középpályás a Norwich elleni hétvégi bajnokin szerezte meg első találatát a jelenlegi szezonban. Gyönyörű gól volt, szép kombináció után bombázott az ellenfél kapujába, csapata pedig ezután 3-0-ra győzött.

Moura szerény maradt a történtek után is, de a brazil Globónak egy picit megnyílt és nevetve megjegyezte, hogy látványos gólokat szerez a Spursben.

Nagyon örülök a gólomnak. Nem vagyok olyan góllövő, hogy Son, vagy Kane, de azért rúgtam már pár király gólt! Mindig keményen dolgozom, szeretnék segíteni a csapatomnak. Nagyon különleges nap volt ez számomra, ilyen szempontból is szép gól volt

– idézi a brazil portál a Spurs játékosát.

Moura öröme érthető egyébként, a mostani idényben 13 bajnoki mérkőzésén először volt eredményes. Korábban a Konferencia Ligában és a Ligakupában egy-egy gólig jutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!