ADRIAN DENNIS / AFP
Nemzetközi foci sport

Nem bír leállni a Premier League csodacsapata, újabb történelmi tettet hajtott végre

A Brentford a 95. percben, tizenegyesből szerzett góllal győzte le 2-1-re a vendég Watfordot az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A hazaiak sokáig egygólos hátrányban voltak, de előbb a 84. percben egyenlítettek, majd az utolsó pillanatban kiharcolt büntetőt is értékesítették.

Az Opta szerint egy különleges tettet is végrehajtott a bajnokság abszolút újonca:

a szezon során a hazai bajnokik első tíz gólját tíz különböző játékos szerezte, ilyet még egy csapat sem produkált korábban a PL-ben.

A mindent eldöntő gól:

A Brentford stabilan ott van a középmezőnyben, az eddigi 16 mérkőzéséből ötödször nyert, mellette van öt döntetlenje és hat veresége.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!