Nemzetközi foci sport

Nem lehetett elvégezni a szögletet, mert a szélvihar mindig elfújta a labdát

Igazán extrém körülmények között rendezték meg a Celta Vigo mallorcai vendégjátékát a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Akkora szél fújt ugyanis a mérkőzésen, hogy komoly gondot okozott még egy szöglet elvégzése is. A 24. percben a hazai csapatból nem is sikerült egy játékosnak egyedül beívelnie a labdát, a társa segítette ki.

Mallorca – Celta Vigo: Bizzare scene as the player is unable to take corner cause of the blowing wind from rsoccermirrors

A Real Mallorca egyébként végül gól nélküli döntetlent játszott a Celta Vigóval, amivel előbbi 12., utóbbi 13. helyen áll a tabellán.

Az összefoglaló:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!