Octavio Passos/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Szándékosan kisárgázta magát a következő meccséről a spanyol csatár, mert úgyse játszott volna

Iago Aspast élteti a legtöbb nemzetközi labdarúgással foglalkozó oldal, miután szándékosan tiltotta el magát a Celta Vigo következő mérkőzéséről.

A spanyol támadó hétvégén a Valencia elleni találozón rúgott gólt, a lövés pillanatában viszont odacsúszott egy védő és alighanem ez vezetett ahhoz, hogy megsérült. Gólöröm nem is igazán jött Aspastól, sőt valamit mondott csapattársainak, majd kedvetlenül levette a mezét és fájdalmas arccal lefeküdt a földre.

Öt perccel később le is kellett cserélni a támadót. Felmerül a kérdés, vajon miért vette le a mezét Aspas? A válasz egyszerű, a csatár tudta, hogy egy sárga lapra van attól az automatikus egymérkőzéses eltiltásától. Mivel megsérült, az eltiltását is a kényszerpihenőre időzítette azzal, hogy sárga lapot kapott a meze levételéért. Ezzel a trükkel nem kell több meccset kihagynia majd, csak azt a bajnokit, amiről valószínűleg egyébként is hiányzott volna sérülése miatt.

A Celta Vigo legközelebb Mallorcán vendégeskedik majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!