Nemzetközi foci bajnokok ligája

Szoboszlai: Azt kérdeztük magunktól, miért nem tudunk mindig így játszani?

ROBERT MICHAEL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
ROBERT MICHAEL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Az RB Leipzig hazai pályán győzte le 2-1-re a Manchester Cityt a Bajnokok Ligájában, így bebiztosította harmadik helyét a csoportjában, azaz tavasszal majd az Európa Ligában folytathatja a csapat. Az első gólt Szoboszlai Dominik szerezte, aki egy nagyszerű kiugratás után még a kapust is kicselezte, mielőtt a hálóba lőtt.

Kapcsolódó
Szoboszlai mattolta a Manchester Cityt, Mbappé megdöntötte Messi rekordját
Nyert a Leipzig, így tavasszal az Európa Ligában folytathatja.

„Észrevettem, hogy mekkora terület nyílt a két védő között, majd álompasszt kaptam, így tudtam segíteni a csapaton” – emlékezett vissza az rblive.de cikke szerint a magyar játékos, akinek ez a mostani már az ötödik gólja volt a BL-ben.

A Leipzig a napokban edzőváltáson esett át, a szenvedős idénykezdet miatt elköszöntek Jesse Marschtól, ideiglenesen Achim Beierlorzer irányítja a csapatot.

Meg akartuk mutatni, hogy eddig nem úgy játszottunk, mint amilyen csapat vagyunk. Hogy tudunk bátran és hittel focizni, hogy bárkit képesek vagyunk legyőzni. Kérdeztük is magunktól: miért nem tudunk mindig így játszani?

Játszottunk a szezonban párszor nagyon rosszul, most viszont kifejezetten jók voltunk. Ezen a szinten kell folytatni” – mondta Szoboszlai Dominik.

Kapcsolódó
Luis Suárez a lecserélése után a kispadon sírt
A szezon egyik kulcsfontosságú mérkőzésén nem tudott segíteni csapatának, ráadásul jön a Real Madrid elleni csúcsderbi.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik