Nemzetközi foci bajnokok ligája

Luis Suárez a lecserélése után a kispadon sírt

Octavio Passos/Getty Images
Octavio Passos/Getty Images

A Bajnokok Ligája-csoportkör utolsó fordulójának az utolsó helyen vágott neki az Atlético Madrid, de egy hektikus, négy gólt és piros lapokat hozó mérkőzésen végül nyerni tudott 3-1-re a Porto otthonában, és mivel az AC Milan kikapott a Liverpooltól, így a spanyol bajnok jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Kapcsolódó
Szalai Attila is megszólalt az átigazolási pletykák miatt
A Fenerbahce cáfolta, hogy a válogatott védő eladásáról tárgyalt volna.

A madridiak csatárának, Luis Suáreznek ugyanakkor csak alig több, mint 12 perc jutott a mérkőzésen. Az uruguayi játékost izomfájdalmak miatt kellett lecserélni (Matheus Cunha állt be a helyére), és láthatóan megviselte, hogy nem tud csapatának segíteni, elsírta magát a kispadon.

A mérkőzés után viszont ő maga is ünnepelt a többiekkel, egy öltözői képet is megosztott „Vamos”-felirattal a Twitter-oldalán.

Az Atlético Madrid még a félidőben közölte, hogy Suárezre további vizsgálatok várnak majd. A kiesése nem jönne jól a csapatnak, a bajnokságban ugyanis messze ő a csapat legeredményesebb játékosa a maga hét találatával. Márpedig a hétvégi fordulóban következik a listavezető Real Madrid elleni rangadó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik