MARCO BERTORELLO / AFP
Nemzetközi foci sport

Hétfőn még neki tapsoltak az Aranylabdán, most meg nagyon szomorú hírt kapott

Két vereség után a Milan javított a Genoa ellen, és 3-0-ra győzött, de nem lehetett teljes a csapat öröme, a csapat egyik vezére, Simon Kjaer ugyanis a meccs legelején súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.

Csütörtökön kiderült, hogy a 32 éves dán védőnek a térdszalagja sérült meg, így artroszkópos műtétre lesz szükség, amelyet pénteken végeznek el, írja a MilanNews.

Kjaer nemcsak a Milannál, a vébére Európából elsőre kijutó dán válogatottnál is kulcsember számított, ő a csapatkapitány, és a hétfői Aranylabda-gálán mindenki neki tapsolt, amikor Didier Drogba felidézte, hogy a szavazáson a 18. helyen végzett Kjaer volt az első, aki a dán-finn Eb-meccsen a pályán összeeső, és később defibrillátorral újraélesztett Christian Eriksen segítségére sietett.

Kapcsolódó
Az Aranylabda-gála legszebb pillanataként egy valódi hős előtt tisztelegtek
A Milan dán válogatott védője, Simon Kjaer vastapsot kapott.

Eriksen 173 nappal az ominózus eset után ismét edzésbe állt Odensében, Kjaernek viszont erre még hónapokat várnia kell, úgyhogy a Milannak a téli átigazolási szezonban valószínűleg szereznie kell egy belső védőt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!