SCOTT HEPPELL / AFP
Nemzetközi foci sport

Hiába nevezte ki új edzőjét a Newcastle United, nem mutatkozhat be tétmeccsen

A Premier League-ben szereplő Newcastle United bejelentette hivatalos oldalán, hogy koronavírusos lett Eddie Howe.

A tulajdonosváltáson átesett csapat a közelmúltban nevezte csak ki újdonsnült edzőjét, aki a válogatott szünet miatt nem ült még a csapat kispadján. A szombati, Brentford elleni bajnoki lett volna az első meccse, azonban a fertőzés miatt még várni kell a bemutatkozására. A klub tájékoztatása szerint Howe tünetmentes és a stáb tagjaival folyamatosan egyeztetve készül a továbbiakban.

Kapcsolódó
Őrülten gazdag szaúdi befektető vette meg a PL-csapatot
Ehhez képest Manszúr sejk is kispályás.

A vezetőedző visszatéréséig két asszisztense, Jason Tindall és Graeme Jones irányítja majd a Newcastle-t a Brentford elleni találkozón, és az Arsenal elleni, november 27-i bajnokin.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!