Glyn KIRK / AFP
Nemzetközi foci sport

Bejelentette megmentőjét a Newcastle United

A korábban a Bournemouth labdarúgócsapatát irányító Eddie Howe-t nevezték ki a Newcastle United vezetőedzőjének. Az angol klub hétfői bejelentése szerint a 43 éves szakemberrel 2024 nyaráig szóló szerződést kötött.

Kapcsolódó
Erre az edzőre nem számítottak a meggazdagodott klub szurkolói
Newcastle-ban Lucien Favre, Roberto Martínez és Unai Emery helyett más menedzser érkezhet.

„Ez egy csodálatos lehetőség, de még sok munka vár ránk. Alig várom, hogy elkezdjek dolgozni a játékosokkal” – nyilatkozata Howe a klub hivatalos honlapján.

A Newcastle társtulajdonosa, Amanda Staveley elmondta, hogy a klubot hihetetlenül lenyűgözte Howe a tárgyalások során, szerinte az új edző szenvedélyes” és dinamikus, pont olyan, amilyet kerestek.

Howe elődjét, Steve Bruce-t október 20-án, éppen az ezredik Premier League-mérkőzése után menesztette a bajnokságban 19., kiesőhelyen álló klub, amely egyedüliként nyeretlen az élvonalban. Azóta ideiglenesen Graeme Jones irányította a csapatot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!