MIGUEL MEDINA / AFP
Nemzetközi foci sport

Conténak kell feltámasztania a Tottenhamet

Antonio Conte lett a Tottenham új edzője.

A londoni klub hétfőn köszönt el a portugál Nuno Espirito Santótól, akinek mindössze 17 tétmeccs jutott a klubnál.

Kapcsolódó
Nem okozott meglepetést Nuno kirúgásával a Spurs
Nuno Espirito Santónak mennie kellett a gyengébb eredmények miatt.

Utódja az a Conte lett, aki tavaly bajnokot csinált az Interből, megtörve ezzel a Juventus  hosszú egyeduralkodását, és nem ismeretlen számára az angol közeg, hiszen a Chelsea-vel 2017-ben Premier League-et, 2018-ban FA Kupát nyert.

Új klubja 2023-ig kötött vele szerződést, de a Conte kinevezéséről szóló hír megemlíti, hogy a Tottenham opciós joggal bír a megállapodás meghosszabbítására.

A Spurs jelenleg a PL 9. helyén áll, de a Ligakupában, az FA Kupában és a Konferencia Ligában is érdekelt, és a csapat drukkerei alighanem könnyebben elviselnék a gyengébb bajnoki szereplést, ha a Tottenham Contéval nyerne egy trófeát. A csapat utoljára 2008-ban nyert meg egy sorozatot, akkor a Ligakupát hódította el.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!