Pat Scaasi/ MI News / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Nem okozott meglepetést Nuno kirúgásával a Spurs

Ahogy már vasárnapi hírek előre jelezték, a Tottenham vezetése nem várt tovább és szombati, Manchester United elleni 3-0-s vereséget követően menesztette Nuno Espirito Santót.

Kapcsolódó
17 meccs után kirúghatják a Tottenham edzőjét
Christian Gross óta Nuno Espirito Santo az első, aki az első tíz PL-mérkőzéséből ötöt elveszített.

A portugál szakembernek mindössze négy hónap és 17 tétmérkőzés jutott a londoniak kispadján. A csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, 10 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től

A klub bejelenti, hogy Nuno Espírito Santót, és két segítőjét, Ian Cathrót, Rui Barbosát és Antonio Diast felmentette tisztségükből

– áll a Spurs közleményében.

A Tottenham legközelebb csütörtökön a Vitesse ellen lép pályára otthon az Európa Ligában, vasárnap pedig az Evertonhoz látogat a Premier League-ben.

A hírek szerint Paulo Fonseca és a Porto menedzsere, Sergio Conceicao potenciális jelöltként jöhet szóba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!