Raul PEREIRA / AFP
Nemzetközi foci sport

Szétverték a VAR-rendszert a megvadult szurkolók

A Grémio labdarúgócsapatának szurkolói a végső kétségbeesésükben a vandalizmust találták a legmegfelelőbbnek arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket.

Kapcsolódó
Terror az argentin stadionban: vállon lőtték a vendégcsapat edzőjét
A 80. percben valaki tüzet nyitott a lelátóról a harmadosztályú bajnokin.

A brazil együttes 27 mérkőzés alatt mindössze 26 pontot gyűjtött, ezzel a hazai bajnokság utolsó előtti, 19. helyén áll, legutóbb vasárnap otthon kapott ki 3-1-re a Palmeirastól.

A lefújást követően néhány szurkoló behatolt a pályára, és miután a mérkőzésen a videobíró több ízben is kedvezőtlen ítéletet hozott, rajta vettek revánsot:

darabokra törték a rendszert, a monitorokat és kamerákat.

A játékosok az öltözőbe menekültek, a dühöngő szurkolókat pedig szerencsére sikerült megakadályozni, hogy kövessék őket. Így aztán csak a szerencsétlen fotósok némelyike esett áldozatául a szurkolói őrjöngésnek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!