Nemzetközi foci sport

Terror az argentin stadionban: vállon lőtték a vendégcsapat edzőjét

Elképesztő eset történt az argentin labdarúgó-bajnokság harmadosztályában: a Huracán Las Heras és a Ferro Carril Oeste mérkőzése a 80. percben félbeszakadt, mert valaki tüzet nyitott a lelátóról és eltalálta a vendégcsapat edzőjét.

A meccsen Pablo Hernández kapus hibájából a hazaiak szereztek vezetést, de az első félidő vége előtt pár perccel Emanuel Del Bianco egyenlített.

A második játékrészben a hazaiak játszottak jobban, és Agustín Verdugo, valamint José Méndez találataival már 3-1-re vezettek. A 80. percben aztán lövések dörrentek, csak azt lehetett látni, hogy mindenki menekül: a játékosok az öltöző felé rohantak, a nézők fedezéket kerestek a lelátón.

Az egyik golyó a Ferro edzőjének, Mauricio Romerónak a vállát találta el, de a hírek szerint ezt leszámítva jól van, az orvosok ellátták a sérülését.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!