Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Nem érdekli őket a játékosok sorsa, csak a saját zsebük” – Courtois páros lábbal szállt bele az UEFA-ba

Thibaut Courtois nagyon kemény kritikával illette az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) a Nemzetek Ligája bronzmérkőzése után.

Kapcsolódó
Az olaszok az NL-bronzmeccsen is elszomorították a belgákat
A belgák háromszor is a kapufát találták el.

A belga kapus az olaszok ellen 2-1-re elveszített találkozó után a Sky Sports kamerái előtt osztotta ki az európai szervezetet, amiért csapágyasra járatják a futballistákat.

„Ez a játék már csak a pénzről szól, legyünk őszinték. Nézzék meg a kezdőket, egy döntőben nem így állnak fel a csapatok. Megint csináltak egy kupát, de túl sok meccsünk van. Évről évre egyre több és közben semmi pihenés, pedig nem vagyunk robotok!

Dühönghetnek a Szuperliga miatt, de nem érdekli őket a játékosok sorsa, csak a saját zsebük. Ez helytelen és a futballisták nem beszélnek róla. Most meg évente akarnak Eb-t és vébét? Mikor pihenünk?! Soha! A topjátékosok pedig csak újra és újra és újra megsérülnek

– mondta Courtois.

A Real Madrid kapusának szavainak alighanem lesz következménye az európai és a nemzetközi szövetségnél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!