Luis Vera/LatinContent via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Copa América győztese jövőre összecsap az Európa-bajnokkal

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) és a dél-amerikai szövetség (CONMEBOL) együttműködési megállapodást kötött.

A két szervezet célja, hogy a labdarúgás tovább tudjon fejlődni a földrajzi korlátozások ellenére is. A közös munka kiterjed majd a női és férfi futball mellett a futsalra és az utánpótlásra is. A két szövetség közös irodát is nyit Londonban, valamint a Copa América győztese megmérkőzik majd az Európa-bajnokkal.

Jövő nyáron rögtön életbe is lép a program, vagyis Argentína játszik majd Olaszországgal.

Kiemelt képünkön a két szövetség elnöke, Antonio Carlos Nunes és Gianni Infantino látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!