Giuseppe Bellini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Egyre többen fertőződnek meg koronavírussal az albán válogatottnál

Újabb koronavírusos fertőzés miatt alakult át az albán válogatott kerete, írja az albán Panorama.

A pozitív koronavírustesztet prdukáló Erion Hoxhallari ráadásul a szobatársa volt a korábban már megfertőződött Marsel Ismajlgecivel, így további fertőzésektől tartanak az albánok. A félelem pedig érthető, a válogatott fizioterapeutája, az 55 éves Ylli Merja fizioterapeuta belehalt a vírusba, pedig két adag oltást is kapott a Pfizer vakcinából és két héten át intubálták. Hoxhallari mellett a jelenlegi fizioterapeuta, Arzen Voci is koronavírusos lett és elhagyta a válogatott edzőtáborát.

Az albán válogatott szombaton 20.45-től lép pályára Budapest világbajnoki selejtezőn, majd három nappal később a lengyel csapatot fogadja Tiranában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!