Magyar foci

Uzuni: Pechesek voltunk, kaptunk két balszerencsés gólt

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Hiába volt végig meccsben a Ferencváros labdarúgócsapata a Betis ellen, végül hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett az Európa Liga csoportkörének második fordulójában.

Kapcsolódó
Öngól pecsételte meg a Fradi sorsát az Európa Ligában
Wingóról rosszul pattant a labda a hajrában, a Betis végül 3-1-re nyert

„Nagyon csalódott vagyok, mert mindent megtettünk, de kaptunk két balszerencsés gólt” – nyilatkozta Myrto Uzuni az M4 Sport kamerái előtt.

„De ilyen a futball. Szerintem dominálunk a meccsen, de pechesek voltunk. A gólom így nem is annyira fontos, hiszen veszítettünk” – tette hozzá.

Kapcsolódó
Stöger az eredményben, Pellegrini a Fradiban csalódott
A Ferencváros edzője szerint csapata készen áll a nagy meccsekre.

Botka Endre ugyancsak csalódott volt.

Félidőben azt éreztem, sokkal több van ebben a meccsben, és meg tudjuk nyerni. Hihetetlen, hogy ilyen peches gólt kaptunk.

Vécsei Bálint szerint ebben a mérkőzésben sokkal inkább benne volt a siker lehetősége, mint az első fordulóbeli, Bayer Leverkusen elleni 2-1-es vereségben.

„Jól játszottunk, fel tudtuk venni a versenyt az ellenféllel, úgy éreztem, nyerhetünk 2-1-re. De a hajrában kaptunk pontrúgásból egy öngólt, és utána már hiába próbáltunk feltenni mindent egy lapra. Most talán még idegesebbek lehetünk, mint a Leverkusen elleni vereség után.”

A Betis első góljának szerzője, Nabil Fekir elismerte, nem ez volt a legkönnyebb mérkőzésük.

„Jól játszottuk, szerencsések voltunk, hogy mi találtunk be először és végül elhoztuk a három pontot. A Ferencváros jó csapat, nagyon intenzíven futballozott, nem volt számunkra könnyű ellenfél.”

Olvasói sztorik