Varga Jennifer / 24.hu
Magyar foci sport

Stöger az eredményben, Pellegrini a Fradiban csalódott

Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa Liga csoportkörében: Peter Stöger együttese csütörtökön, hazai pályán 3-1-re kapott ki a spanyol Real Betistől.

Kapcsolódó
Öngól pecsételte meg a Fradi sorsát az Európa Ligában
Wingóról rosszul pattant a labda a hajrában, a Betis végül 3-1-re nyert

A sportban az eredmény fontos, de ez most csalódást keltő a számunkra. Tetszett, ahogy játszottunk, végig meccsben voltunk, akadtak jó pillanataink. Büszke vagyok a bátor futballunkra

– nyilatkozta az M4 Sportnak a Fradi edzője.

Stöger hozzátette, apróságok döntötték el a meccset és nem a hazaiak javára.

„Tudjuk, milyen képességekkel rendelkezik az ellenfelünk, milyen technikás játékosok alkotják. De az is látszott, hogy készen állunk az ilyen mérkőzésekre, közel vagyunk az ellenfeleinkhez.”

A Fradi október 19-én a szintén pont nélkül álló Celtic otthonában lép pályára, egy győzelemmel közelebb lehetne kerülni a csoport harmadik helyérhez, amely a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszát jelentené.

„Nagyon fontos meccs vár ránk Glasgow-ban, már a sorsolás után úgy éreztem, hogy a Celtic ellen lehet talán esélyünk. Biztos vagyok benne, hogy készen állunk a skótok elleni harcra” – tette hozzá.

A Betis edzője, Manuel Pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a Fradi játékában.

„Nehéz mérkőzést vívtunk, de sikerült rányomnunk az akaratunkat az ellenfélre.

A Ferencváros máshogy játszott, mint amit vártunk, kevesebbszer jutott el a kapunkig.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!