Twitter
Nemzetközi foci sport

Brazília újra megmutatta, hogy a focipályán elég sok keménykedés történik

A dél-amerikai labdarúgó-bajnokságokban nem szokatlan egy-egy durva jelenet. Különösen igaz ez a brazil bajnokságokra, ahol épp a közelmúltban tartóztattak le egy futballistát gyilkossági kísérlet miatt, miután fejbe rúgta a bírót.

Kapcsolódó
Bilincsben vitték el a meccsről a bírót fellökő, majd ájultra rúgó focistát
Félbeszakadt a mérkőzés, a játékvezetőt kórházba kellett szállítani.

Ennyire azért nem volt súlyos a helyzet magyar idő szerint csütörtök hajnalban a brazil élvonalbeli Flumenense-Fortaleza mérkőzésen. A vendégek 2-0-ra vezettek a találkozón, amikor Ronald látványos csellel akarta elvinni Fred mellett a labdát. A hazaiak játékosát nem nyűgözte le az esernyőzés, nemes egyszerűséggel torkon csapta ellenfelét, aki óriási színészkedésbe kezdett. Fred ezek után odament Ronaldhoz és a mezénél fogva próbálta felhúzni, hogy ne szimuláljon, ebből aztán kis kakaskodás lett.

Azt már a játékvezetőtől kéne megtudni, a Fluminense csatára miért úszta meg egy sárga lappal az egész incidenst, de azért jól mutatja, mi fér még bele a braziloknál egy focimeccsbe. A találkozót az idény egyik meglepetéscsapata, a Fortaleza nyerte 2-0-ra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!