Nemzetközi foci

Ötödször is elvált az egykori magyar szövetségi kapitány

PATRICK SEEGER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
PATRICK SEEGER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Még márciusban, a hatvanadik születésnapja alkalmából megjelent írásokban is azt lehetett olvasni, hogy Lothar Matthäus milyen csodálatosan él 27 évvel fiatalabb felesége, Anasztaszija Klimko oldalán.

Kapcsolódó
Ilyen sportszerű dolgot is csak az amatőr futballban látni
A Spartans FC megmutatta, mi az igazi fair play.

A szerelem nem ismer korkülönbséget, így aztán senkit sem lepett meg, amikor a világ- és Európa-bajnok labdarúgó és korábbi magyar szövetségi kapitány hét évvel ezelőtt feleségül vette barátnőjét. A Budapesten élő párnak egy gyermeke született, Milan.

Ezek után meglepő hírrel rukkolt elő a német sajtó: a pár már hónapokkal ezelőtt elvált. A hírt a hét elején Matthäus is megerősítette.

Mindezt azért meglepő, mert júniusban még együtt ünnepelték Anasztaszija 33. születésnapját, és közösen jelentek meg Lothar lányának, Violának a szeptember elejei esküvőjén.

Senki nem kérdezett rólunk eddig, mi pedig nem kötöttük senki orrára a privát dolgainkat

– mondta Matthäus.

„Egy bizonyos ponton rájöttünk, hogy túlságosan eltérők vagyunk. Ennyi az egész. Nem volt vita, harag, más partner. Jól kijövünk egymással, és továbbra is baráti viszonyban vagyunk” – tette hozzá.

Öt házasság

Az egykori kiváló labdarúgó ötödik házasságán van túl: Silvia Mathias 11 évet bírt ki mellette. házasságukból két lány, Alisa és Viola született. A svájci modell Lolita Morena egy fiút, Lorist szült neki, ez a kapcsolat öt évig tartott. Következett Marijana Kostic, akivel öt évet élt, majd két évig az ukrán Krisztina Liliana Csudinova oldalán találta meg a boldogságot. Őt követte a 27 évvel fiatalabb orosz Anasztaszija Klimko.

Olvasói sztorik