Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo rögtön kezdőként tér vissza a Manchester Unitedbe

Clive Brunskill/Getty Images
Clive Brunskill/Getty Images

Alig töltött együtt némi időt újdonsült csapattársaival Cristiano Ronaldo, rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet a Manchester Unitedben.

Ronaldo világrekordot döntött a portugál válogatottban, minden idők legeredményesebb férfilabdarúgója lett 111 góllal, de az írek elleni 2-1-es győzelem után elhagyta a válogatottat, kihagyta a Katar elleni, debreceni felkészülési mérkőzést, de az Azerbajdzsán elleni vb-selejtezőn amúgy sem játszhatna eltiltása miatt hétközben.

Kapcsolódó
Senki nem lehet nagyobb a Manchester Unitednél, kivéve Cristiano Ronaldót
Lájk, megosztás, elérés – e három dologban máris nagyot segített a Manchester Unitednak Cristiano Ronaldo, pedig még pályára sem lépett. A kérdés az: futballistát vagy fizetett elérést vett az angol csapat?

A 36 éves támadó pályafutása első aranylabdáját 2008-ban a Manchester United játékosaként nyerte, aztán 2009-ben, a Real Madridhoz igazolt. Ronaldo a Premier League-ben 196 meccsen 84 gólt szerzett 2003 és 2009 között, ezalatt nyolc trófeát, közte 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert a Manchester Uniteddel. Visszatéréséért mindössze 15 millió eurót fizetett az angol csapat a Juventusnak.

Visszatérését egyedül az árnyékolja be, hogy nem közvetítik majd sehol a találkozót.

Olvasói sztorik