Nemzetközi foci

Ronaldo eltiltotta a stadionoktól az édesanyját

Massimiliano Ferraro / NurPhoto via AFP
Massimiliano Ferraro / NurPhoto via AFP

Érdekes interjút adott Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál klasszisa, aki a Daily Mailnek elmondta, annyira félti édesanyját, hogy nem engedi meg neki, hogy a helyszínen nézze meg mérkőzéseit.

Hiába Dolores a legnagyobb rajongója, a 66 éves asszony annyira ideges lesz Cristiano játékát nézve, hogy korábban kétszer is elájult a lelátón, ősszel ráadásul úgy esett el, hogy kitörte a fogait is.

Nem nézhet nagy meccseket. Mondtam neki, nincs többé apám és nem akarom elveszíteni az édesanyámat

– nyilatkozta.

„Keményen dolgozott azért, hogy a legjobbat tegye a gyerekeiért, főleg értem, a család legfiatalabbjáért. Emlékszem, amikor 12 éves voltam, és elmondtam neki, hogy Lisszabonba akarok menni a Sporting ifjúsági csapatába, akkor azt felelte, nehéz lesz elengedni, de menjek és kövessem az álmaim.”

Az interjúban Ronaldo azt is elárulta, nagyon idegesíti a saját hírneve.

„Unalmas önmagamnak lenni. Tudod, hányszor jártam a parkban a gyermekeimmel az elmúlt két évben? Egyszer sem. Amikor megteszem, hirtelen sokan megrohannak. A gyerekek idegesek lesznek, én ideges leszek, a barátnőm ideges lesz. Nem mehetek el egy bárba a barátaimmal, mert tudom, hogy nem fogjuk jól érezni magunkat.”

Olvasói sztorik