Nemzetközi foci

Ronaldo a Manchester United edzőjével beszélgetett, a fotók letarolják a netet

Letöltötte a kötelező karantént és edzésre jelentkezett a Manchester Unitednél Cristiano Ronaldo. A portugál így kedden már ott volt Carringtonban, ahol természetesen készült is róla pár fénykép a menedzser, Ole Gunnar Solskajer társaságában. A fotók terjedni is kezdtek a neten, nagyban megy találgatás, vajon mi hangzott el kettejük között, főleg, hogy a portugál játékos kétszer szigorú tekintettel hallgatja a norvég mestert.

Cristiano Ronaldo a múlt héten még világrekordot döntött a portugál válogatottban, ő minden idők legeredményesebb férfilabdarúgója a nemzeti csapatban szerzett gólokat tekintve, 111-nél jár már. Az írek elleni 2-1-es sikert követően elhagyta a válogatottat, kihagyta a Katar elleni, debreceni felkészülési mérkőzést, míg az Azerbajdzsán elleni vb-selejtezőn amúgy sem játszhatna eltiltása miatt.

Kapcsolódó
cristiano ronaldo
Az vicc, hogy ezért nem állították ki Ronaldót
Vajon a szlovén Matej Jug játékvezető és asszisztensei hova néztek a Portugália-Írország vb-selejtező 16. percében?

A 36 éves támadó pályafutása első aranylabdáját 2008-ban a Manchester United játékosaként nyerte, aztán 2009-ben, akkor világrekordot jelentő 80 millió fontos összegért igazolt a Real Madridhoz. A 179-szeres portugál válogatott futballista a Premier League-ben 196 meccsen 84 gólt szerzett 2003 és 2009 között az MU színeiben. Nyolc trófeát, közte 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert a Manchester Uniteddel.

Most mindössze 15 millió euróért érkezett a Juventustól (ez bónuszok formájában további nyolcmillióval nőhet), amit ráadásul több részletben, 2026-ig fizet ki az angol klub.

Olvasói sztorik