Nemzetközi foci

Kylian Mbappé menni akar, a PSG pedig nem tartja vissza

LOIC VENANCE / AFP
LOIC VENANCE / AFP
Az árát viszont megkérik. A Real Madrid valóban tett ajánlatot, de azt visszautasították a franciák.

Nyilatkozott az RMC-nek Leonardo, a Paris Saint-Germain sportigazgatója, a téma pedig természetesen Kylian Mbappé volt. Leonardo megerősítette:

a világbajnok játékos el akarja hagyni a csapatot.

Mbappé szerződése a jövő nyáron jár le, ha komoly pénzt akar kapni érte a PSG, akkor arra a legnagyobb esélye a napokban van, a csatár ugyanis visszautasított eddig minden hosszabbítási ajánlatot, januártól pedig szabadon tárgyalhatna bárkivel. Leonardo azt is elmondta, valóban érdeklődött a Real Madrid, pontos összeget nem mondott, csak annyit, hogy 160 millió euró körüli ajánlatot tett a spanyol klub.

Kylian Mbappé menni akar, egyértelmű. Ahogy az is, hogy a Real Madrid ajánlatot tett érte. Ha menni akar, nem tartjuk vissza, de a mi feltételeinkkel távozhat. (…) Nem tervezünk újra tárgyalni a Real Madriddal. Augusztus 31-én este zár az átigazolási piac, a mi célunk egyértelmű: megtartani a játékost és hosszabbítani vele. Nem fogjuk annál olcsóbban elengedni, mint amennyiért igazoltuk, miközben még tartozunk pénzzel a Monacónak

mondta Leonardo az RMC-nek, hozzátéve, hogy Mbappé ígéretett tett arra, hogy ingyen nem távozik.

Ez is érdekelheti!
Lengyelországból érkezik a válogatott keret meglepetésembere
Dzsudzsák nincs, Szoboszlai és Sallói viszont ismét behívót kapott.

A brazil arról is beszélt, hogy nem tartják korrektnek azt, ahogy a Real megközelíti a 22 éves franciát. Szerinte már ezt játsszák egy ideje, hogy bejelentkeznek érte, a PSG visszautasítja őket, a spanyolok pedig ezután elmondhatják Mbappénak, hogy mindent megtettek – majd januárban meg már szabadon tárgyalnának vele. Megjegyezte, hogy az ráadásul szabálytalan, hogy kapcsolatba lépnek a labdarúgóval.

sofascore.com
Olvasói sztorik