psg.fr
Nemzetközi foci sport

Lionel Messi már PSG-játékosként nyilatkozott

Kedden késő este hivatalossá vált, amit lényegében már délután tudni lehetett, vagyis hogy Lionel Messi a Paris Saint-Germainbe igazol.

Kapcsolódó
Lionel Messi megérkezett Párizsba, Neymar is köszöntötte már
Csak egy orvosi vizsgálat választja el a klubváltástól az argentin csatárt.

A PSG honlapja végül késő este tette közzé hivatalosan, hogy az argentin szupersztár Párizsban folytatja, szerda délelőtt pedig a sajtó előtt is bemutatják az új szerzeményt.

Türelmetlenül várom, hogy Párizsban megkezdődjön egy új fejezet a pályafutásomban. A klub elképzelései tökéletes összhangban vannak az én ambícióimmal

– mondta Messi, aki a szakmai stábot és a jövendőbeli játékostársakat is méltatta.

A 34 éves csatár szerződése két idényre szól, és további egy évvel meghosszabbítható, új egyesületében pedig a 30-as mezszámot hordja majd, akárcsak a Barcában, amikor bekerült a felnőttek közé. Nasszer el-Kelaifi klubelnök úgy fogalmazott, büszke arra, hogy Lionel Messi csatlakozott a csapathoz és a családjával a francia fővárosba költözött és nagy szezont vár a csapatától:

„Nem titkolta, hogy továbbra is a legmagasabb szinten szeretne játszani és trófeákat nyerni. A klub ambíciói természetesen ugyanezek. Azt várom, hogy csapatunk történelmet írjon.”

A Paris Saint-Germain fantasztikus átigazolási szezont produkál, idén nyáron már az olasz Gianluigi Donnarummát, a spanyol Sergio Ramost és a holland Georginio Wijnaldumot is ingyen szerződtette.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!