BERNADETT SZABO / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

Komoly erősítést jelentettek be Mourinhóék

Az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rui Patrício, a portugál válogatott első számú kapusa. A 33 éves játékos a Wolverhampton Wandererstől érkezik.

A rómaiak 11,5 millió eurót fizetnek érte, de a megállapodás több olyan záradékot is tartalmaz, amely a teljesítményhez és az elért eredményhez kötődik.

Rui Patrício szerződése három évre, 2024. június 30-ig szól – számolt be róla az AS Roma honlapja.

„A Roma egy nagy klub és új kihívást jelent a számomra, izgatottan várom, hogy itt is kipróbáljam magam és segítsem az egyesületet a céljai elérésében” – idézte őt az oldal. A kapus arról is beszélt, hogy edzője, a szintén portugál José Mourinho a világ egyik legjobbja, és már nagyon várja a vele való közös munkát.

Kapcsolódó
Mourinho: Amit nálam katasztrófának tartanak, azt valaki még soha életében nem érte el
Nagy formában volt a portugál edző első római sajtótájékoztatóján.

A 2016-ban Európa-bajnok, 97-szeres válogatott játékos 2006 és 2018 között a lisszaboni Sportingban futballozott, azóta pedig az Wolverhamptonnál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!