Magyar foci sport

Görögországból szerződtetett kapust a Paks

A Paksi FC kedden bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Nagy Gergelyt.

A győri nevelésű kapus 2015-ben vált Magyarországon is ismertté, amikor a Vasashoz igazolt, az angyalföldiek kiesése után azonban Paksra szerződött, ahol 2018 és 2020 januárja között 117 bajnokin védett. Ezt követően az AEL Larisszához került, amely azonban kiesett a görög élvonalból, ezért a kapus hazatért és újra a paksiakat erősíti majd.

Nagy már az ötödik nyári igazolása a Paksnak, korábban Kinyik Ákos (Debrecen), Kesztyűs Barna (Honvéd), Pethő Bence (Budaörs) és Simon Barnabás (Haladás) érkezését jelentették be.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!