Mohos Márton/24.hu
Magyar foci sport

Bognár György elnézést kért az Eriksen-esetről mondottakért

Hatalmas felháborodást váltott ki az M4 Sport nézőiből Bognár György, aki a Dánia-Finnország Eb-mérkőzés mielőbbi folytatása mellett kardoskodott, miután Christian Eriksen rosszul lett, és újra kellett éleszteni. A Paks vezetőedzője teszetoszának nevezte az UEFA döntéshozóit, valamint arról beszélt, hogy akit megviseltek a látottak, azt le kell cserélni, majd gyorsan tovább játszani.

Kapcsolódó
„Bognár György takarodjon a képernyőről, örökre”
Sokakat felháborítottak az edző érzéketlen szavai az M4 Sport stúdiójában.

Bognár vasárnap a klub Facebook-oldalán tette közzé bocsánatkérését.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben.

– kezdte Bognár György, majd arra is kitért, miért tett így.

„A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte” – írta Bognár.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!