Magyar foci

Bognár György elnézést kért az Eriksen-esetről mondottakért

Mohos Márton/24.hu
Mohos Márton/24.hu

Hatalmas felháborodást váltott ki az M4 Sport nézőiből Bognár György, aki a Dánia-Finnország Eb-mérkőzés mielőbbi folytatása mellett kardoskodott, miután Christian Eriksen rosszul lett, és újra kellett éleszteni. A Paks vezetőedzője teszetoszának nevezte az UEFA döntéshozóit, valamint arról beszélt, hogy akit megviseltek a látottak, azt le kell cserélni, majd gyorsan tovább játszani.

Kapcsolódó
„Bognár György takarodjon a képernyőről, örökre”
Sokakat felháborítottak az edző érzéketlen szavai az M4 Sport stúdiójában.

Bognár vasárnap a klub Facebook-oldalán tette közzé bocsánatkérését.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben.

– kezdte Bognár György, majd arra is kitért, miért tett így.

„A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte” – írta Bognár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik