LLUIS GENE / AFP
Nemzetközi foci sport

A Juvénál nem tudnak róla, hogy Ronaldo másfelé kacsintgatna

Semmi nem utal Cristiano Ronaldo távozására a Juventus futballklub sportigazgatója szerint.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy Ronaldo újra csatlakozni fog a csapathoz az Európa-bajnokságot követő pihenője után” – fogalmazott Federico Cherubini.

Semmilyen jele nincs a távozásának a részéről, és a klub részéről sem

– tette hozzá.

Az ötszörös aranylabdás támadó a nyolcaddöntőig jutott a portugál válogatottal az Eb-n, öt találatával pedig vezeti a góllövőlistát, a magyarok ellen kétszer volt eredményes a budapesti csoportmérkőzésen. A torinói klub színeiben pedig három idény alatt 101 gólt szerzett.

Cherubini kiemelte: a Juventus kerete versenyképes, így várhatóan nem lesznek aktívak a nyári átigazolási időszakban. Az elnök Andrea Agnelli teljesen biztos abban, hogy részt vehetnek a Bajnokok Ligája 2021-2022-es idényében, annak ellenére, hogy a tervezett Szuperliga-csatlakozás miatt az európai szövetség (UEFA) a terv mellett ugyancsak kitartó Real Madrid és Barcelona mellett a Juventust is szigorú szankciókkal fenyegette korábban.

Az érintett három klub egy spanyol bírósághoz fordult, amely kimondta, sem az UEFA, sem a nemzetközi szövetség (FIFA) nem büntetheti meg őket a történések miatt. Ezt követően az UEFA további értesítésig felfüggesztette az ellenük folyó fegyelmi eljárást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!