Jonathan Moscrop/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Itt a fordulat Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatban?

Cristiano Ronaldo élettársa szerint a labdarúgó nem vált klubot, hanem olasz csapatában, a Juventusban folytatja pályafutását.

Georgina Rodríguez az Instagram-oldalán rajongói kérdésre is azt válaszolta, amit Madrid utcáin is: Ronaldo marad a Juvéban.

Az olasz élcsapat és a portugál válogatott ötszörös aranylabdás támadójának lehetséges távozásáról többször is felröppentek már hírek, a torinói együttes mellett a Real Madrid és a Sporting is szóba került. Andrea Pirlót azóta viszont menesztették és a következő idénytől kinevezett Massimiliano Allegri nem számol a 36 éves klasszissal. Ennek tükrében különös Georgina válasza. Az az egy biztos, Ronaldót 2022 nyaráig köti szerződés az olaszokhoz.

Kapcsolódó
Új útra, új célok felé indul Allegrivel a Juventus
A szakember visszatér a torinóiakhoz, akiknél 2014 és 2019 között öt szezont töltött.

Az előző szezonban Ronaldo 44 tétmérkőzést játszott a Juventusban, ezeken 36 gólt lőtt és négy gólpasszt adott. A Juve Olasz Kupát és Szuperkupát is nyert, a Bajnokok Ligájában viszont már a legjobb 16 között kiesett, a bajnokságban pedig csak a negyedik helyen zárt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!